Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 25 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Biometrisk sikring

Låsesmed lancerer biometrisk feberscanner

Den verdensomspændende virus, covid-19, har i år gjort mange mennesker mere opmærksomme på sygdom og på at undgå det. Som følge af pandemien har låsesmed forretningen Din Låsesmed A/S lanceret et nyt biometrisk låsesystem, der reducerer risikoen for smittespredning betydeligt for virksomheder og offentlige institutioner. Systemet er udviklet i Danmark og fungerer bl.a. ved at scanne den besøgendes ansigt, hvorved der foretages en temperaturmåling. Systemet kan indstilles til at holde døren låst, så personer med feber nægtes adgang, eller blot igangsætte en alarm så relevant personale på lokationen kan blive underrettet. På den måde reduceres risikoen for smittespredning i den pågældende bygning.  

Kom igennem biometrisk pas på under 2 sekunder

Dette nye system er hurtigt og effektivt, så personer, der godkendes af scanneren, kommer igennem indgangen på under to sekunder. Derudover kan op til 45 personer scannes i minuttet. Derved er den fleksibel i forhold til, hvilke typer indgange den kan anvendes til, da unødig ventetid undgås.

Den biometriske scanner kan anvendes som en tilkobling til allerede eksisterende låse- og sikringssystemer, uanset mærke og type, eller den kan installeres som et uafhængigt system.

Mulighed for konfiguration af flere forskellige sikringsparametre

Biometrisk pas kan konfigureres ud fra en række forskellige sikringsparametre afhængigt af, behovet ved den enkelte lokation. Foruden den biometriske feberscanning kan systemet f.eks. identificere autoriseret personale via ansigtsgenkendelse, så lokationer med begrænset adgang nemt vil kunne opretholde det rette sikringsniveau. Omvendt kan systemet bruges til at blokliste personer, der er bortvist eller ikke har lov til at få adgang til lokationen.

Tilpasses gældende lovgivning og regler på lokationen

I forbindelse med installation af alarmer og sikkerhedssystemer til bygninger gælder typisk forskellige GDPR-relaterede tiltag. Disse tiltag kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Hertil kan det biometriske sikringssystem tilpasses den enkelte lokations specifikke regler og retningslinjer om databeskyttelse i forbindelse med installationen.

Biometrisk sikring kan bruges alle steder

Uanset om der er behov for smitteforebyggelse eller biometrisk pas appellerer systemet bredt og til flere interessenter i både den offentlige og den private sektor. Det kan tilpasses behovet på den pågældende lokation, ud fra en række konfigurationsparametre som aftales ifm. installationen.

Systemet kan med fordel anvendes til at mindske smittespredning på sygdomsfølsomme lokationer som hospitaler, plejehjem eller ved bygninger, der anvendes til fødevareindustrielle formål.

 

 

Kig forbi din lokale butik

Er du interesseret i at høre mere om vores biometrisk sikring, så slå et smut forbi vores butikker i Aarhus, Løgstør, Odder, eller Silkeborg, hvor vi kan hjælpe med at finde de helt rigtige biometrisk system til dig og din virksomhed. Har du spørgsmål eller lignende, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 86 20 66 00 eller send en mail til info@din-laasesmed.dk.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse