Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Låsesmede foreningen

Vi er medlem af Låsesmede Foreningen

Din Låsesmed er medlem af Dansk Låsesmede Forening og er dækket af deres garantiordning. Foreningens bestræber sig på at tilbyde danske kunder de bedste fagmænd. Det gør de ved aktivt at arbejde for en forsvarlig og faglig uddannelse af låsesmede samt at udvikle eksisterende låsesmedes kompetencer gennem information og kurser om den nyeste teknologi.
Hos Din Låsesmed er vores vigtigste vision at skabe glade og tilfredse kunder. Denne vision opnår vi gennem et højt kundeserviceniveau og kvalitetsniveau samt ved at arbejde anerkendende, grundigt og med dine ønsker i højsædet.

Din garanti for kvalitet og sikkerhed

Som kunde er din sikkerhed, det vigtigste for os hos. Som professionel låsesmed kender vi vigtigheden i at have en professionel og erfaren fagmand, særligt når det gælder en fagmand, der har adgang til dit hjem. Vi har stor respekt for dit hjem og dit privatliv, og at vi er medlem ad Dansk Låsesmede Forening samt ISO certificeret er din garanti for sikkerhed og kvalitet. Som medlem af Låsesmede Foreningen er det et sikkerhedskrav, at alle medarbejdere skal have ren straffeattest. Dette tjekkes op på årligt af Låsesmede Foreningen, men som en ekstra sikkerhedsforanstaltning tjekker vi hos Din Låsesmed straffeattester 2 gange om året.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om fordelene ved at vælge en låsesmed, der er medlem af Dansk Låsesmede Forening, eller har du spørgsmål til, hvad det betyder for dig? Du er altid velkommen til at kontakte en af vores fire afdelinger, hvis du har spørgsmål til vores virksomhed, ydelser eller lignende. Du finder kontaktinformationer til vores afdelinger i Århus, Odder, og Silkeborg.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse