Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 25 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Sikkerhedsdøre

Ultimativ sikring med en sikkerhedsdør

En sikkerhedsdør er en glimrende måde at øge sikkerheden på. Selvom den ser simpel ud, kan en kraftig sikkerheds dør være med til at holde ubudne gæster væk fra dit hjem eller din virksomhed.

En sikkerhedsdør har en karm af stål, og den består af en stålkerne, som er beklædt med træ. På den måde øges sikkerheden på både døren og låsen. Ved en almindelig dør, sidder låsen fast i en karm af træ, hvilket gør det nemt at bryde døren op. Ved en sikkerhedsdør sidder låsen fast i en karm af stål, der gør det sværere at sparke døren op.

Man kan ikke skelne sikkerhedsdøre fra en almindelig dør, og derfor kan du få en sikkerhedsdør, der passer til dit hjem eller lejlighed. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med designet.

Din professionelle samarbejdspartner

Hos Din Låsesmed har vi en bred vifte af forskellige sikkerhedsdøre, som alle er i topkvalitet.

Hvis du er på udkig efter en sikkerheds dør, er vi din professionelle samarbejdspartner, og vi er med dig hele vejen igennem. Fra valg af sikkerhedsdør til levering og montering.

 

Anmeldelser - Sikkerhedsdøre

Har du brug for hjælp?

Hos Din Låsemed kan vi vejlede dig til de rette løsninger, der lever op til dine ønsker og behov. Hvis du ønsker mere tryghed i dit hjem eller i din virksomhed, har vi stor viden på området, og vi står klar til at hjælpe dig med valg af sikkerhedsdøre. Du er velkommen til at besøge en af vores butikker i Aarhus, Løgstør, Odder eller Silkeborg. Ring til os i dag på 86 20 66 00 eller sende en mail på info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide mere om vores udvalg af dørlåse, og hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse