Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Løgstør

Din Låsesmed i Løgstør

Hos vores afdeling i Løgstør tilbyder vi dig som kunde en professionel låseservice, uanset om du skal have kopieret en nøgle eller bilnøgle – eller måske søger vejledning til hvilket låsesystem du bør vælge.

Vi byder varmt velkommen indenfor i vores butik i Løgstør, hvor du finder et bredt udvalg af nøgler og låse. Vores kompetencer og viden spænder bredt fra mekaniske til elektroniske låse og låsesystemer. Derfor kan vi være behjælpelige med at omlægge eller omkode dit nuværende låsesystem, hvis du skal have nye nøgler.

På trods af vores geografiske placering i Løgstør varetager vi ofte serviceopgaver for kunder i hele Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte os.

Professionel vejledning i Løgstør

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej til at vælge den helt rigtige løsning, og derfor står vi gerne til rådighed med gode råd og vejledning med hensyn til låsespørgsmål. Har du et specielt ønske, er du mere end velkommen til at kontakte os – så gør vi vores bedste for at fremskaffe det til dig.

Vi hjælper dig også gerne med montering af dørpumper, adgangskontrol og porttelefoner, hvor du naturligvis altid er garanteret et kvalitetssikret resultat. Vi kan også sagtens klare monteringen af magnetlåse og motorlåse eller funktionelle låsesystemer for dig. Sagt med andre ord har vi en bred vifte af services, hvor kunden altid er i centrum. 

 

Afdeling Løgstør

Løgstør

Torvegade 2A, 9670 Løgstør

Telefon: 22 81 28 88 / 86 20 66 00

E-mail: nm@din-laasesmed.dk

 

Kontakt os allerede i dag

På hjemmesiden finder du en masse information om vores produkter og serviceydelser. Hvis du akut har brug for en låsesmed, kan du kontakte vores døgnvagt på tlf. 86 20 66 00.

Har du forespørgsler eller spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail til info@din-laasesmed.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse