Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Odder

Din Låsesmed i Odder

I Odder har vi en afdeling, hvor vores professionelle team står klar til at yde en kompetent låseservice for dig. Vi er klar over, at sikkerhed betyder alt for vores kunder. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for en låsesmed til at rådføre dig med.

Vi tilbyder døgnservice, hvis uheldet skulle være ude, og du har låst dig selv ude af din bolig. Har du haft besøg af en ubuden gæst, kan vi også være behjælpelige med omkodningen eller omlægningen af dit låsesystem, så du igen føle dig tryg i boligen.

For os handler det nemlig udelukkende om, at vi i fællesskab finder en løsning, hvor du er 100 % tryg. Vi har mange års erfaring, hvilket gør, at vi har et bredt ekspertisefelt. Derfor kan vi hjælpe med alt lige fra gravering af skilte til kopiering af nøgler og montering af diverse låsesystemer og adgangskontroller.

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet

Hos Din Låsesmed gælder vores service alle døgnets timer, alle dage og hele året rundt. Derfor hjælper vi dig gerne, hvis du står i en akut situation, hvor du for eksempel har mistet din nøgle, smækket dig ude eller på anden vis har brug for vores assistance.

Ring på tlf. 86 20 66 00, hvis du ønsker at benytte dig af vores døgnvagt. Vores låsesmede er grundige og effektive, så du hurtigt kan vende tilbage til din hverdag.

 

Afdeling Odder

Odder

Holsteinsgade 9, 8300 Odder

Telefon: 86 54 31 44 / 86 20 66 00

E-mail: johs@din-laasesmed.dk

 

Har du spørgsmål eller lignende?

Besøg gerne vores afdeling i Odder, hvis du ønsker at opleve vores store sortiment. Mangler du svar på det mindste eller har en speciel forespørgsel, så er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os på  86 20 66 00 eller send en mail til os på info@din-laasesmed.dk. Vi tilbyder låseservice i hele Østjylland, så tøv ikke med at kontakte os.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse