Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Dørautomatik / Berørings fri åbning

Dørautomatik - en komfortabel og sikker adgang

Der er døre over alt, og nogle gange er det rart, hvis døren kunne åbne automatisk. Hos Din Låsesmed hjælper vi dig med at holde døren, når du ikke selv kan.

Med en døråbner åbnes døren automatisk, og det bliver nemmere at gå ind, når du har brug for det. Fysisk krævende og uhensigtsmæssige stillinger mindskes, og dine gæster får desuden en komfortabel og sikker adgang. Med dørautomatik skabes der også et handicaptilpasset dørmiljø.

Dørautomatik egner sig til private boliger, shopping centre, hoteller, skoler og generelt til alle døre, hvor der er meget trafik, eller hvor der er behov for at dæmpe lyden.

En smidig dørløsning med mange fordele

Udover et enkelt moderne design og åbningshjælp er der også en række andre fordele ved en automatisk døråbner:

  • Støjsvag
  • Justerbar starttid og lukkestyrke
  • Mulighed for fjernbetjening
  • Trækker døren til før åbning

Ved at lade os montere og installere din døråbner, er du sikret professionel og kyndig opsætning.

Vi er der hele vejen igennem: Fra valg af dørautomatik der passer til dine behov til igangsætning, justering, programmering og service. Vores kyndige medarbejdere står klar til at råde dig til det, der er bedst for dig og din situation.

Berørings fri åbning med dørautomatik

Læs vores to pdf'er omkring berørings fri åbning samt CleanSwitch.

Berøringsfri døråbning - Undgå smittespredning

CleanSwitch - Berøringsløs kontakt til enkel aktivering af indgange med høje hygiejne- og designkrav

 

 

Anmeldelser - Dørautomatik

Vil du vide mere?

Værdien og vigtigheden af god vejledning og rådgivning skal aldrig underkendes. Hos Din Låsesmed kan du være sikker på, du får den bedste rådgivning der er bedst for dig. Har du behov for automatiske døre, og er du i tvivl om, hvilken dørløsning der egner sig bedst til dine ønsker og behov, er du velkommen til at besøge en af vores låsesmedsbutikker i AarhusOdder, eller Silkeborg, hvor vi står klar til at rådgive og hjælpe dig. Du er også velkommen til at ringe til os på 86 20 66 00 eller sende en mail til os på info@din-laasesmed.dk

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse