Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Om os

Om Din Låsesmed

Hos Din Låsesmed har vi over 30 års erfaring. Siden 1992, hvor Anton Nygaard startede virksomheden, har vi serviceret hele Østjylland med høj service og diverse opgaver indenfor låsesmedsfaget. I dag er virksomheden overdraget til Per Nygaard, som har ført visionen om god service og kvalitet videre.

Vi er baseret centralt i Midtjylland med afdelinger i Aarhus og Silkeborg, og vi er derfor også interesserede i at støtte det lokale miljø, og af den grund er vi hovedsponsor for Brydeklubben Thrott i Aarhus. Derudover støtter vi det gode arbejde, som foreningen Danske Hospitalsklovne gør for indlagte, syge børn i Danmark.

 

Vores afdelinger

Med 13 dedikerede medarbejdere og to afdelinger i Åbyhøj, lidt udenfor Aarhus, og Silkeborg er vi stolte af at være en førende aktør i branchen. Vores ISO 9001-2015 certificering er et bevis på vores forpligtelse til kundetilfredshed og til arbejde af høj kvalitet, der lever op til høje standarder indenfor vores kvalitetsledelssystem.

Derudover er vi medlem af Dansk Låsesmedeforening (DLF) og af Sikkerhedsbranchen, som er en forening for virksomheder, der tilbyder sikkerhed og sikring og herigennem er vi med til at udbrede informationer om og diskutere brugen af sikkerhedsprodukter.

I begge vores afdelinger tilbyder vi et bredt udvalg af tjenester, der spænder fra låseinstallation og reparation til avancerede sikkerhedssystemer. Vores dygtige teknikere er uddannede og erfarne i at håndtere enhver udfordring og sikre, at dine sikkerhedsbehov bliver opfyldt på den mest effektive og pålidelige måde. Vores erfarne team er altid klar til at lytte til dine behov og skræddersy løsninger, der passer til dine specifikke krav og budget

 

Gode relationer og god service - Siden 1992

Siden vores beskedne start har vi arbejdet målrettet på at levere førsteklasses låsesmedstjenester og innovative sikkerhedsløsninger. Med et hold af erfarne fagfolk stræber vi altid efter at levere god service og efterleve vores kunders ønsker. Vi tror på at bygge langvarige relationer med vores kunder gennem tillid og professionalisme.
Uanset om du er en privatperson, virksomhed eller offentlig institution, kan du stole på, at vi hos Din Låsesmed står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning på dit sikringsproblem.
Vi prioriterer altid sikkerhed og pålidelighed i alt, hvad vi gør.

 

Vælg Din Låsesmed 

Uanset om du har akut brug for en låsesmed eller ønsker at forbedre sikkerheden i dit hjem eller virksomhed, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag, ved at ringe til butikken i Aarhus på telefon +45 86 20 66 00 eller send en mail til: info@din-laasesmed.dk. Du kan også ringe til butikken i Silkeborg på telefon: +45 28 95 80 66 eller på 86 20 66 00, eller du kan sende en mail til danny@din-laasesmed.dk for at høre nærmere.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse