Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Kontakt

 Aarhus

Aarhus

Silkeborgvej 329, 8230 Åbyhøj

Telefon: 86 20 66 00

E-mail: info@din-laasesmed.dk

 

Silkeborg

Silkeborg

Vestergade 33D, st., 8600 Silkeborg

Telefon: 28 95 80 66 / 86 20 66 00

E-mail: danny@din-laasesmed.dk

 

Tøv ikke med at kontakte os

Hos Din Låsesmed ønsker vi at være din foretrukne låsesmed, hvad enten du har brug for at få kopieret nye nøgler, skal have adgangskontrol installeret i din virksomhed eller har brug for vejledning om låsesystemer. Vi står altid til rådighed med kompetent og professionel rådgivning og vejledning, og vores vigtigste mission er at finde en løsning, der passer til lige netop dine behov. Vi tilbyder naturligvis døgnvagt, så du kan få fat i os, hvis uheldet skulle være ude, uden for vores normale åbningstider.
På denne side finder du kontaktinformationer til vores 3 afdelinger fordelt over Jylland; Århus, Odder, og Silkeborg. Men vi arbejder over hele Østjylland i fx Randers, Horsens eller Skanderborg.

Gratis og uforpligtende sikkerhedstjek

Som en bonusydelse til vores kunder tilbyder vi et gratis og fuldkommen uforpligtende sikkerhedstjek af din private bolig eller virksomhed. Med vores mangeårige erfaring er vi yderst kompetente inden for sikkerhedsvurdering, og vi kan således vurdere, bygningens sikkerhedsstatus, og hvor der eventuelt kan udføres forbedringer. Vurderer vi, at der kan være brug for forbedringer, kommer vi altid med et uforpligtende tilbud.

Vi er din garanti for service og kvalitet

Alle vores medarbejdere er veluddannede og har erfaring og viden inden for alle de produkter, vi forhandler. Vi sikrer en god kundeservice gennem grundig dialog med vores kunder samt ved altid at overholde aftaler og tidsfrister til punkt og prikke. Uanset arbejdets omfang og type, går vi altid til enhver opgave med lige stor grundighed og engagement. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og vi ser frem til også at hjælpe dig med at finde den rette løsning!


5 / 5 baseret på 1 bedømmelse