Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Dørpumper / Dørlukkere

En praktisk dørlukker

Hos Din Låsesmed finder du automatiske dørlukkere, som er særdeles praktiske at have på dørene i din virksomhed, da den sikrer høj funktionalitet. Det er derfor slut med ordene ”luk døren efter dig”, når du har været på besøg i nabokontoret, eller når din kollega glemmer at lukke døren efter sig.

Dørlukkeren, det siger sig selv, vil nemlig automatisk lukke døren efter dig og på samme tid justere lukkehastigheden, åbningsbremsen og sluttrykket. Det er derfor slut med at sidde og fryse og modtage høje varmeregninger, fordi nogen har glemt at lukke hoveddøren. Men kalder også en dørlukker for en "dørpumpe" eller dørstopper. Uanset navnet så har vi det, du søger.

Dørpumpe til dit behov

Med en dørpumpe fra Din Låsesmed er du sikret en god funktionalitet. Vi går meget op i, at sortimentets kvalitet og funktionalitet er tårnhøj, og at designet er enkelt og stilrent, så det passer til rummets design. Den kan monteres på hængselsiden og modsat, samt på enten karm eller dør.

Lukkehastigheden kan justeres, så den passer til dine behov og ønsker, og den kan indstilles til at dæmpe lukningen de sidste 10 cm, så man på den måde undgår, at en finger kommer i klemme. Vi kommer gerne ud og monterer din nye dørlukker.   

Vi fører de kendte mærker

Der findes mange forskellige dørlukkere fra forskellige mærker. Nogle af dem, som vi installerer flest af, er fra mærket Assa Abloy og model DC 700. Men vi har også dørpumper fra disse producenter:

  • Geze TS 4000 og TS 5000
  • Dorma
  • Svalk
  • Assa Abloy
  • Ruko

Så vil i gerne have installeret en dørlukker på en eller flere af jeres døre, så tag fat i os. Vi har både de billigste og bedste dørstoppere på markedet.

 

Anmeldelser - Dørpumper/dørlukkere

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvad dit behov er, eller vil du blot høre mere om vores dørpumpere, er du velkommen til at besøge en af vores butikker i AarhusOdder eller Silkeborg, hvor vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med din nye dørlukker. Vi er der hele vejen igennem: Fra valg af dørlukker til montering og justering. Du er også velkommen til at ringe til os på 86 20 66 00 eller sende en mail til os på info@din-laasesmed.dk

Dorma Dørpumpe

Hos Din Låsesmed har vi flere forskellige mærker af dørlukkere og dørpumper. Den mest populære dørpumpe fra Dorma er TS 93. TS 93 dørlukkesystemet passer til både enkeltbladede og dobbeltbladede døre. 

TS 93-dørlukkeren består af et system, der gør det muligt at kombinere nogle få dørlukkermodeller med et antal forskellige glideskinner for at opfylde stort set alle tænkelige funktionskrav. Døre med forskelligt design kan udstyres til mange forskellige anvendelsesområder.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse