Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Dørtelefoni

Brugervenlige og robuste dørtelefoner

Dørtelefonen er den første, der byder dine gæster og postmanden velkommen eller afviser de ubudne gæster, som forsøger at komme ind i din ejendom. Udover at have kontrol over, hvem der får adgang til dit hjem eller din virksomhed, sender en dørtelefon et signal til ubudne gæster om, at ejendommen er låst og sikret, og at det er svært at tilsnige sig adgang.

Hos Din Låsesmed tilbyder vi at montere og servicere din eksisterende dørtelefon, og vi står klar til at rådgive dig om, hvilken dørtelefon der passer bedst til dine behov og ønsker.

Vi hjælper dig med den rette løsning

De seneste par år har der været en rivende udvikling i markedet for dørtelefoni, fordi flere og flere opdager de mange muligheder, som den tilbyder inden for boligsikkerhed.

Hos Din Låsesmed får du en bredspektret service indenfor dørtelefoni: Vi kan både installere din eller servicere din eksisterende dørtelefon. Vi går meget op i, at sortimentets kvalitet og funktionalitet er tårnhøj, og derfor finder du kun de bedste produkter inden for dørtelefoni hos os.

 

Anmeldelser - Dørtelefoni

Har du brug for hjælp?

Hos Din Låsesmed er vi bevidste om, hvor vigtig god vejledning og rådgivning er. Du kan derfor være sikker på at få den rådgivning, der er bedst for dig. Har du brug for en dørtelefon, og er du i tvivl om, hvilken dørtelefon der egner sig bedst til dine ønsker og behov, er du velkommen til at besøge en af vores butikker i AarhusOdder, eller Silkeborg, hvor vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

Ring til os i dag på 86 20 66 00 eller send en mail på info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide mere om vores udvalg af dørlåse, og hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse