Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

iLOQ Låsesystem

iLOQ låsesystem uden kabler

Hos Din Låsesmed tilbyder vi de innovative iLOQ låsesystemer. Med disse systemer er der ikke behov for ledninger eller batterier til låsen – iLOQ låsesystemet generer derimod selv den nødvendige strøm gennem bevægelsesenergi, og systemet er således ganske miljøvenligt. Du slipper endvidere for at skulle udskifte batterier eller bekymre sig om ledningsinstallationerne, selv i barske miljøer. iLOQ er nemlig udviklet til at modstå både regn, fugt og kulde.

iLOQ er velegnet til brug i alle typer af ejendomme, og der findes – ud over låsesystemerne iLOQ S5 og iLOQ S50 – en række forskellige tilbehørsprodukter, som garanterer en fuldstændig sikkerhedsløsning. Det indebærer bl.a. hængelåse, smartphone-integration samt programmeringsudstyr.

Fordele ved iLoq låsesystemet

 • Ingen kabler eller batterier
 • Passer til alle moderne låsesystemer
 • Kan åbnes med pinkode
 • Brug din mobil til at give gæster adgang, selv når du ikke er hjemme
 • Billigt at vedligeholde
 • Umuligt at kopiere grundet kryptering
 • Adgangslog - se ALLE der kommer ind og ud, direkte på mobilen
 • Lås op for gæster via mobilen - Du behøver ikke være til stede
 • Hvis du mister en nøgle, kan du slette den fra dit system med det samme
 • Systemet opdateres automatisk online

 

Digitalt iLOQ S5 Låsesystem

Det digitale låsesystem S5 fra iLOQ er perfekt til beboelses- og erhvervsejendomme.
Alle låsene drives af den kinetiske energi, der genereres, når man indsætter nøglen. Der er altså intet behov for batterier eller kabler.
Cylinderne er nemme at installere og passer i alle moderne låsekasser uden tilpasninger.
Produktfamilien omfatter fx kamlåse, hængelåse og installationsudstyr.

iLOQ S50 - NFC-drevet låsecylinder

iLOQ S50 er et unikt produkt. Det udnytter i fuldt omfang NFC-teknologien til at generere strøm via en smartphone og låse cylindere op. iLOQ S50 kører via en app på telefonen, der kan styre flere lokaliteter fra én brugervenlig platform. Det er nemt og praktisk.

Pris på et iLOQ Låsesystem 

Prisen for dit iLoq Låsesystem afhænger af flere variabler, som blandt andet:

 • Antallet af låse og nøgler i systemet
 • Softwarelicenser
 • Installation og opsætning
 • Eventuelle tilkøbte funktioner eller tjenester

For at give dig den mest nøjagtige pris på dit iLoq Låsesystem, anbefaler vi at du kontakter os direkte. Hver kundes behov er unikke, og der er som nævnt flere variabler, der kan påvirke den endelige pris.

Iloq S50 app og iLoq Fob app

På vores platform tilbyder vi iLOQ S50 App og iLOQ Home App, der gør det nemt og sikkert at håndtere adgangsrettigheder direkte fra mobilen. Disse apps kan modtage adgangsrettigheder øjeblikkeligt og fjernstyret, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og kontrol, uanset hvor de er henne.

iLOQ – den fleksible løsning

Brugeroplevelsen er gennemtænkt, enkel og effektiv. Private ejendomme, boligkomplekser, kontorbygninger samt virksomheder inden for forsynings- og infrastruktursektoren kan alle opnå højere sikkerhed og mere fleksibilitet i hverdagen med et iLOQ låsesystem.

iLOQ S5 er udviklet til at kunne bruges i private hjem af alle slags samt i kontorbygninger og andre virksomheder. Systemet bygger på fjernprogrammering (enten online eller offline), og man kan således ændre hver enkelt nøgles adgangsmuligheder i realtid. Herved kan glemte eller tabte nøgler spærres med det samme, og du skal som boligejer eller ejendomsadministrator ikke bekymre dig om, at uvedkommende har fri adgang til bygningen.

iLOQ S50 er et låsesystem, der er særligt udviklet til infrastruktur- og forsyningssektoren. Fleksibilitet og pålidelighed er nøgleord, når det kommer til sikkerhedsløsningen i disse industrier, og dette låsesystem er blandt de absolut bedste på markedet. Administrationsmulighederne giver mulighed for remote styring af adgangsrettighederne, således at de rette medarbejdere altid har den nødvendige adgang. Programmeringsmulighederne eliminerer endvidere alle udgifter forbundet med erstatning af bortkomne nøgler.

Din mobiltelefon er nøglen til det hele

En stor fordel ved iLOQ S50 er muligheden for smartphone-integration med låsesystemet. NFC-teknologien i Android-systemer giver direkte mulighed for at låse de nøglefri smartphones op. Andre smartphones (typisk IOS) kan via Bluetooth få forbindelse til iLOQ Key Fob, der fungerer som programmerbare nøglebrikker, der modtager signal fra telefonen.

Hos Din Låsesmed hjælper vi gerne med at installere iLOQ S5-systemet i din ejendom eller iLOQ S50-systemet i din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe til en bedre og mere fleksibel sikkerhedsløsning med iLOQ låsesystem.

iLOQ app S50 & Iloq Home app – Maksimal Belejlighed og Kontrol

En af de mest spændende tilføjelser til iLOQ's sortiment er deres Fob-app, som bringer endnu et lag af brugervenlighed og tilpasning til deres allerede avancerede låsesystemer. Med iLOQ Fob-appen kan du gøre din smartphone endnu mere central i din adgangsstyring. Appen fungerer som en digital nøgle fob, hvilket gør det nemt at administrere adgangsrettigheder direkte fra din mobiltelefon.

Takket være denne app kan ejendomsadministratorer eller virksomhedsledere foretage realtidsændringer i hvem der har adgang til forskellige områder af ejendommen eller virksomheden. Har en medarbejder glemt sin fysiske nøgle, eller skal du give en gæst midlertidig adgang? Intet problem. Med et par tryk på iLOQ Fob-appen kan du tildele, ændre eller slette adgangsrettigheder hurtigt og nemt.

Iloq appen er desuden højt sikret, og den integrerer fejlfrit med de eksisterende iLOQ S5 og iLOQ S50 systemer, hvilket gør det til en alsidig løsning, der passer til alle typer ejendomme og virksomheder. Det betyder at du kan kontrollere både S5 og S50 låsesystemet via den samme app. Med iLOQ Fob-appen får du maksimal fleksibilitet uden at gå på kompromis med sikkerheden

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse