Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Aarhus

Velkommen hos Din Låsesmed

Hos Din Låsesmed i Aarhus har vi de kompetencer og den viden, som er nødvendig for at kunne give dig en professionel låseservice. Uanset hvornår på døgnet du har brug for en låsesmed, står vi til rådighed for dig. Vi har nemlig en døgnvagt, som du altid kan kontakte på tlf. 86 20 66 00.

 I vores afdeling i Aarhus har vi et bredtfavnende team, hvilket vil sige, at vores låsesmed har forskellige ekspertiser inden for blandt andet maskinarbejder, automekaniker, elektriker, tømrer og radiotekniker. Dette kommer til fordel for kunden, fordi vi derfor har et bredt vidensfelt.

Vi trækker på mange års erfaring…

…og kan derfor hjælpe dig med alt lige fra salg af hængelåse, cykellåse, dørspioner og sikkerhedskæder til kopiering af nøgler. Vi står også til rådighed, hvis du mangler en professionel fagmands råd og vejledning til at vurdere, hvilket sikkerheds- eller låsesystem der vil være den optimale løsning for dig.

Her hjælper vi gerne med monteringen af låsesystemer samt magnet- og motorlåse, så installationen og monteringen foregår på en korrekt og sikkerhedsforsvarlig måde. Har du behov for at få kopieret en nøgle eller bilnøgle, kan vi også sagtens klare det.

 

Afdeling Aarhus

Aarhus

Silkeborgvej 329, 8230 Åbyhøj

Telefon: 86 20 66 00

E-mail: info@din-laasesmed.dk

 

Har du brug for en professionel låsesmed?

Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en kompetent låsesmed i Aarhus. På trods af geografien varetager vi løbende låseopgaver i hele Østjylland, så kontakt os gerne.

Ring til os på  86 20 66 00 eller send en mail til info@din-laasesmed.dk. Vi svarer gerne på spørgsmål og kommer med den nødvendige vejledning.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse