Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Silkeborg

OBS! Ny adresse Vestergade 33D 8600 Silkeborg

Din Låsesmed i Silkeborg

Hos vores afdeling i Silkeborg tilbyder vi en kvalitetssikret service, hvor vi trækker på vores mange års erfaring.

Uanset om du har brug for en døroplukning eller mangler kompetent vejledning til, hvilket låsesystem der er den bedste løsning for dig eller din virksomhed. Vi har et hav af forskellige låsesystemer med forskellige funktioner, og her stiller vi vores erfaring og ekspertise til rådighed.

Vores låsesmede står til rådighed for dig hele døgnet rundt, så du altid kan komme ind i din bolig, hvis du for eksempel har låst dig selv ude. Ring til vores døgnvagt på tlf. 86 20 66 00. Vi kan løse stort set alle former for låseservices for dig i Østjylland, så du kan trygt kontakte os.

 

Vi tilbyder en bred vifte af serviceopgaver

Vi lever af at skabe tryghed for vores kunder, og derfor behandler vi enhver kunde med en høj grad af seriøsitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have ens bolig og/eller værdigenstande sikret. Vores service indebærer alt fra kopiering af nøgler og bilnøgler til salg af enkeltlåse eller hele låsesystemer.

Ved enhver arbejdsopgave leverer vi altid et kvalitetssikret stykke arbejde, og derfor kan du roligt overlade 

sikkerheden i vores hænder. Vores team består af professionelle medarbejdere, som gerne hjælper dig videre. I vores afdeling i Silkeborg tilbyder vi også gravering af skilte og naturligvis salg af forskellige låse – alt lige fra hængelåse til cykellåse samt dørspioner og sikkerhedskæder.

 

 

Afdeling Silkeborg

Silkeborg

Vestergade 33D, st., 8600 Silkeborg

Telefon: 28 95 80 66 / 86 20 66 00

E-mail: danny@din-laasesmed.dk

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Besøg os gerne på vores adresse i Silkeborg og oplev vores store sortiment. Ellers kan du ringe på tlf. 28 95 80 66 eller sende en mail til info@din-laasesmed.dk.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse