Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Cylindere

Montering og udskiftning af cylindere

Hos Din Låsesmed tilbyder vi montering og udskiftning af dørlåse. Det er vigtigt at have gode dørlåse til alle hjemmets yderdøre for at sikre dit hjem mod indbrudstyve. En rustfri og sikker lås gør det sværere for tyven at bryde ind ved at dirke eller bore. Hvis din lås er gammel og usikker, kan du nemlig risikere, at den ikke er forsikringsgodkendt længere. Lad dig ikke snyde af sikkerheden af dine låse. De skal nemlig skiftes løbende, og er du i tvivl, så kontakt os endelig for rådgivning.

Et stort udvalg af cylindere

Vi forhandler førende mærker inden for dørlåse, og fælles for dem alle er, at de er funktionelle, sikre og så står de til en fornuftig pris.

Vi har mange års erfaring med montering og udskiftning af dørlåse, og vi har gennem tiden set dørlåse i forskellig kvalitet. Hos Din Låsesmed er vi derfor bevidste om, hvor vigtigt det er, at låsen lever op til de krav, der forventes. Vi kan derfor rådgive om, hvilke låse der passer bedst til dig og dit hjem.     

 

 

 

Vil du vide mere?

Hos Din Låsemed kan vi vejlede dig til de rette løsninger, der lever op til dine ønsker og behov. Hvis du ønsker mere tryghed i dit hjem eller i din virksomhed, har vi stor viden på området, og vi står klar til at hjælpe dig fra valg af dørlås til montering af den. Du er velkommen til at besøge en af vores butikker i AarhusOdder, eller Silkeborg.

Ring til os i dag på 86 20 66 00 eller send en mail på info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide mere om vores udvalg af dørlåse, og hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse