Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Magnetlåse

Salg og montering af magnetlåse hos Din Låsesmed

Hos Din Låsesmed tilbyder vi kunden råd og vejledning omkring de bedste låseløsninger for netop dit hjem. Hvilken lås, nøgle og låsesystem du bør vælge til at sikre dig og dit hjem afhænger naturligvis af en lang række faktorer. Din Låsesmed hjælper dig gerne med at komme frem til den bedste løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Igennem en samtale og eventuelt en inspektion af dit hus, giver vi dig rådgivning og vejledning til at finde den mest optimale lås. En magnet lås er et produkt, hvor både sikkerhed og kvalitet er højeste prioritet. På den måde kan du trygt forlade din ejendom, netop fordi en magnetlås har god holdbarhed, høj funktionalitet og flere anvendelsesmuligheder.

En magnet lås kan blandt andet anvendes i forbindelse med:

  • Adgangskontrolanlæg
  • Tænd/sluk ure
  • Tidsstyrede og fjernbetjente døre
  • Brandalarmeringsanlæg
  • Og meget mere…

Vi tilbyder magnetlåse fra Ruko

Vi forhandler de førende mærker inden for magnetlåse, hvor låse fra Ruko specielt er egnet til dagaflåsning i institutioner, boligforeninger og virksomheder. Det er lettilgængeligt for de ansatte eller beboerne, og magnetlåsene har en kort reaktionstid. En magnet lås fra Ruko er ekstra sikker og derfor optimal til dig, som gerne vil være sikret i forhold til hjemmet, værdigenstande og ubehagelige oplevelser. Derudover er magnetlåsen nem at anvende og sværere for indbrudstyven at bryde op.

 

Anmeldelser - Magnetlåse

Magnetlåse fra RUJO

RUKO - Magnetlåse

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker større tryghed i hjemmet eller i din virksomhed, kan vi hos Din Låsesmed vejlede dig til de rette løsninger, der passer allerbedst til dig og dine behov. Vi har mange års erfaring samt stor viden på området, og derfor kører vi gerne ud og vurderer din ejendom. Ring på tlf. 86 20 66 00 eller send en mail til info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide mere. Du er også velkommen til at besøge vores låsesmedsafdelinger i Aarhus, Odder, eller Silkeborg.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse