Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Nøgler & Bilnøgler

Salg og kopiering af nøgler og bilnøgler

Hos Din Låsesmed tilbyder vi kopiering af almindelige nøgler såvel som bilnøgler. På ganske kort tid kan vi kopiere dine nøgler, så du kan tage de nye i brug med det samme. Vi har også mulighed for at lave nye nøgler, hvis din nøgle er knækket, og du kun har en stump tilbage. Du kan også komme ind med låsekassen, hvorefter vi laver en ny nøgle, som passer til. Som nogle af de eneste kan vi også håndfile nøglen, så den passer til din lås. Vi laver også specielle nøgler til låse på blandt andet pyntekister, gamle møbler og pengeskabe.

Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare – og vi gør derfor alt for at løse netop din opgave. På den måde kan du udstyre hvert familiemedlem med en husnøgle eller anskaffe en ekstra bilnøgle, da det kan være en dyr fornøjelse at miste bilnøglen, hvis man ikke har en ekstra.

Omkodning af nøgle eller oplukning af dør – vi klarer det hele

Hvis uheldet er ude, og du af den ene eller anden grund er kommet til at låse dig selv ude, kan vi hos Din Låsesmed hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig omkodning af dit elektroniske låsesystem, hvis du har mistet en nøgle. På den måde undgår du at udskifte hele dit system, som det ville være nødvendigt, hvis man har en mekanisk lås. Som en del af vores services tilbyder vi også oplukning af dør – dag som nat.

Derudover samarbejder vi med Ruko, der er Danmarks førende totalleverandør til låse- og sikringsmarkedet, og derfor er med til at sætte standarden for en højere sikkerhed i de danske hjem og virksomheder. Vi er stolte over samarbejdet og er glade for, at vi kan være med til at forbedre sikkerheden i Danmark.

Vil du vide mere?

Vores låsesmed i Aarhus er til rådighed 24 timer i døgnet og rykker altid hurtigt ud til akutte situationer. Ring til os på 86 20 66 00 eller skriv til os på info@din-laasesmed.dk. Igennem Baglåsen, som er vores døgnvagt, hjælper vi dagligt kunder, der står i en dum situation uden nøgle eller med en lås, der er gået i baglås.

 

Anmeldelser - Nøgler & bilnøgler

 

Kig forbi vores forretning

Foruden nøgleservice tilbyder vi andre produkter i vores forretning. Dette er bl.a. opslagstavler, gravering af skilte, magnetlåsehængelåse, dørspioner, sikkerhedskæder samt penge- og værdiskabe.

Kom gerne forbi vores forretning på Silkeborgvej 329 i Aabyhøj og se hele vores udvalg. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.00. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, men ikke har mulighed for at besøge forretningen, kan du altid ringe til os på telefon 86 10 76 22 eller sende os en mail.

Vi har låsesmedsbutikker i Aarhus, Odder, eller Silkeborg, hvor du altid er velkommen. I akutte situationer kan vi åbne forretningen, selvom det er udenfor den normale åbningstid, hvis du eksempelvis mangler en ekstra nøgle. På få minutter kan vi hjælpe dig – og endda til en fornuftig pris – vi hjælper dig gerne, så hurtigt vi kan.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, men ikke har mulighed for at besøge for forretning, kan du altid ringe til os på tlf. 86 20 66 00 eller sende en mail til info@din-laasesmed.dk.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse