Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Værdiskabe

Sikr dine værdigenstande med et sikringsskab
Hos Din Låsesmed har vi et hav af forskellige sikringsskabe, som er alt lige fra pengeskabe til nøgleskabe, brandskabe og værdiskabe. Alle vores skabe lever op til de nyeste krav om brand- og indbrudssikring, og derudover leveres og monteres de af vores faglærte låsesmede.

På den måde kan du være sikker på, at din investering i en sikker løsning til opbevaring af dine værdigenstande og vigtige dokumenter fungerer efter hensigten. Vi forhandler også penge- og værdiskabe til erhvervslivet, hvor virksomheder kan have behov for opbevaring af vigtige dokumenter og oplysninger, som skal opbevares sikkert i tilfælde af brand eller tyveri.

Få professionel rådgivning hos os
Vores kendskab til pengeskabe, nøgleskabe og værdiskabe er stort, og vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige model, type og størrelse, som passer til lige netop dit behov. Hvis du ønsker at sikre dig yderligere end blot en låst hoveddør, kan vi vejlede dig til køb af det rette penge- eller værdiskab. Det er en investering, som vil gavne dig i mange år og skabe tryghed i din hverdag, fordi du ved, at dine mest betydningsfulde ting er i sikkerhed. Alle vores sikringsskabe lever naturligvis op til de officielle krav omkring indbruds- og brandsikring.

Ønsker du sikring af din butik eller forretning, så hjælper vi også med opsætning af sikringsgitre, som holder tyven bort.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse