Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Vindueslåse

Vindueslås - optimal tyverisikring

Politiets døgnrapporter fra hele landet viser, at mange indbrudstyve foretrækker at bryde ind gennem boligens vinduer ved at knuse elle bryde dem op. Der er rigtig mange, der får sikret deres døre, men mange glemmer, at vinduet er en sårbar indgangsvej for tyven. En vindueslås er en effektiv måde at holde ubudne gæster væk på, da den forstærker dine vinduer. Desuden fungerer en vindueslås også som en børnesikring, da den mindsker risikoen for faldulykker.

Er du i tvivl om, hvordan du sikrer din bolig bedst, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi tilbyder førende mærker indenfor vindueslåse og -sikring, og derfor er din bolig altid sikret, når du handler hos os. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker tyverisikring af din butik. Her anbefaler vi et sikringsgitter.

Den rette vindueslås

Når du skal finde den rette vindueslås til dit hjem, er det vigtigt, du finder en vindueslås, der er svær at bryde op for ubudne gæster, men nem at betjene for dig og din familie. Vi har mange års erfaring med mærker indenfor vindueslåse og opsætningen, og derfor er vi også bevidste om kvalitet og brugervenlighed, og vi kan rådgive dig, når du skal vælge vindueslåse.

 

Anmeldelser - Vindueslåse

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil se, hvilke vindueslåse vi tilbyder, er velkommen i vores butikker i AarhusOdder, og Silkeborg. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til os i dag på 86 20 66 00 eller sende en mail til os på info@din-laasesmed.dk, hvis du vil vide måde om vores vindueslåse eller andre produkter. 

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse