Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Adgangskontrol (ADK Anlæg)

Automatisk adgangskontrol forøger sikkerheden

Vi har hjulpet private og alle slags erhvervsvirksomheder med forskellige adgangskontrolsystemer (også kendt som ADK anlæg) i mange år og har derfor stor erfaring med de bedste løsninger og største brands.

Uanset om I har haft indbrud eller udelukkende ønsker at bestemte medarbejdere skal have adgang til virksomheden i faste tidsrum, så kan vi finde den mest optimale adgangskontrolsystem for jeres behov.

For mange af vores kunder har adgangskontrol med el-aflåsning, som kan styres via digitale enheder såsom mobil eller computer, været den bedste løsning. Vi har jeres behov i fokus, derfor holder vi os altid ajourført med de nyeste produkter på markedet. Derudover samarbejder vi udelukkende med de førende leverandører på markedet, som blandt andet er Simons Voss, Salto Systems og RUKO.

 

Professionelt arbejde udført med højt serviceniveau

Bruger du os som låsesmed, kan vi garantere, at der ikke bliver sparet på hverken kvalitet eller serviceniveau. Vi har altid brugervenligheden i tankerne, når vi installerer adgangskontrolsystemer hos vores kunder. Derfor installerer vi altid simple systemer, som giver dit hjem eller virksomhed en optimal sikring.

Vores mange års erfaring med adgangskontrol gør, at vi hurtigt kan finde den bedste løsning for dig. Kontakt os gerne på 86 20 66 00 eller på info@din-laasesmed.dk for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Anmeldelser - Adgangskontrol

Har du brug for hjælp til dit ADK anlæg?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning om adgangskontrol.

Hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge det rette adgangskontrolsystem, er du velkommen til at kontakte os på tlf. telefon 86 20 66 00 eller pr. til info@din-laasesmed.dk.

Med stor erfaring i hele Danmark inden for adgangskontrol og diverse ADK anlæg, står vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning inden for adgangskontrol. Du er også velkommen til at besøge vores butikker rundt i Jylland, vi står klar til at hjælpe dig. 

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse