Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Salto Systems

Din Låsesmed forhandler SALTO låsesystemer

 

Hos Din Låsesmed forhandler vi et bredt udvalg af SALTO Systems låsessystemer. Brandet har eksisteret siden 2001 og tilbyder i dag nogle af de bedste typer af professionel adgangskontrol på markedet. Med SALTO Systems er det nemt at effektivisere og optimere sikkerheden betydeligt på en måde, der er både simpel og billig. SALTO Systems vision har siden start været at skabe et simpelt og brugervenligt adgangskontrolsystem, der tillader deres kunder at administrere og overvåge alle deres adgangsbehov til de bedste priser.

 

SALTO adgangskontrol - brugervenlighed og sikkerhed i fokus

Med SALTO adgangskontrol slipper du for dyre, indviklede systemer og får i stedet et pålideligt system, der kan tilsluttes netværk helt uden ledninger. På den måde har SALTO låsesystems kunder mulighed for at overvåge og kontrollere adgangsbehov i realtid, hvilket skaber de bedste rammer for en sikkerhed i top. Den høje sikkerhed og brugervenlige administrering gør SALTO låsesystemer til et yderst attraktivt valg særligt for sektorer, hvor sikkerheden er alfa og omega. Systemet anvendes derfor både nationalt og internationalt i alt fra lufthavne til hoteller, skoler, sundhedspleje og meget mere.

 

Kombiner SALTO låsesystemmet med eksisterende systemer

Låsesystemer og adgangskontrol fra SALTO har mange fordele og en af dem er, at systemerne nemt kan kombineres med allerede eksisterende systemer. Monteringen sker hurtigt og ukompliceret og kan foretages uden kabellægning, så du hurtigt kan få glæde af adgangskontrollen. SALTO låsesystem monteres på døre med 40-50 mm. tykkelse, og er du i tvivl om, hvilket SALTO system, du skal vælge, står vi altid til rådighed med professionel og kompetent vejledning.
Alle trådløse systemer er integreret med SALTO Platform. Skulle behovet for sikkerhed stige, kan SALTO derfor nemt tilpasses jeres nye behov og opgraderes. På den måde får I en langtidsholdbar og fleksibel løsning, uanset hvilket SALTO låsesystem I vælger.

 

Elektroniske låse fra SALTO 

Opgrader din ejendoms sikkerhed med SALTO elektroniske låse, og oplev den ultimative kombination af avanceret teknologi og brugervenlighed. Med disse låse, sikres en nem og hurtig installation, hvilket gør dem ideelle for både nye og eksisterende døre. SALTO systemer giver mulighed for realtidsadgangskontrol, hvilket betyder øget sikkerhed og fleksibilitet. Hos Din Låsesmed forhandler vi disse topmoderne løsninger og vores team af erfarne låsesmede er altid klar til at vejlede dig til den rette løsning samt stå for installationen.

Med SALTO får du ikke kun en sikkerhedsopgradering, men også et løft i dagligdagens bekvemmelighed og effektivitet. Lad Din Låsesmed hjælpe dig ind i fremtidens sikkerhed med SALTO elektroniske låse.

 

 

Skal vi montere SALTO Systems hos dig?

SALTO adgangskontrol er en sikker, fleksibel og prisvenlig løsning for både private hjem, skoler, virksomheder og offentlige institutioner. Alle vores medarbejdere hos Din Låsesmed er erfarne og kompetente inden for SALTO låsesystemer og står klar til at rådgive dig om den bedste løsning.
Vil du vide mere om de mange fordele ved et SALTO låsesystem eller vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte Din Låsesmed. Vi har fire låsesmedsafdelinger i Århus, Odder og Silkeborg, så vi dækker hele Jylland og kører også gerne til Fyn ved større opgaver.

Besøg SALTO Systems hjemmeside her.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse