Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Mul-T-Lock

Din Låsesmed forhandler Mul-T-Lock

 

Din Låsesmed er forhandler af brandet Mul-T-Lock. Særligt vores Silkeborg afdeling er specialiseret inden for dette brand, men alle vores afdelinger har naturligvis den rette viden og erfaring til at servicere brandet. Mul-T-Lock er en af de førende brands verden over inden for udvikling og produktion af intelligente låsesystemer. Deres løsninger er velegnede til alt fra private hjem til virksomheder samt højsikkerhedsområder, herunder fx banker, sundhedsvæsen, forsvar og lignende. Mul-T-Lock er en af de få låsesystemer, der forhandles verden over. Deres produkter sælges i mere end 70 lande og har i mere end 10 år været anvendt i Danmark hos både virksomheder, offentlige institutioner og private hjem

 

Mul-T-Lock - et ultrasikkert låsesystem?

Mul-T-Lock ligger i den absolut højeste ende af sikkerhedsskalaen. I Danmark begås der et højt antal af indbrud hvert eneste år i både private hjem, i forretninger og i virksomheder. Mul-T-Lock er bevidste om det øgede sikkerhedsbehov, ikke blot i Danmark men på verdensplan, og har derfor udviklet intelligente låsesystemer, der matcher selv de højeste sikkerhedsbehov. Deres innovative udviklingsafdeling er således med til at opretholde brandets låsesystemer som nogle af de sikreste i verden.

 

MTL400

MTL400 er et højsikkerhedslåsesystem fra Mul-T-Lock, der tilbyder både mekanisk og elektronisk sikkerhed. Denne løsning er designet til at modstå fysiske angreb samt at give modstandsdygtighed over for låsepicking og andre sikkerhedstrusler. MTL400 er ideel til erhvervsejendomme og institutioner, hvor sikkerhed er en topprioritet, og det kræver minimal vedligeholdelse samtidig med at give høj sikkerhed.Key Copy Control

Key Copy Control er en funktion fra Mul-T-Lock, der sikrer, at nøglekopier kun kan fremstilles med særlig tilladelse fra nøgleejer. Denne funktion anvender patenterede nøgleprofiler og en sikker registreringsproces, som sikrer kontrol og sikkerhed over hvem der kan få adgang til kopierede nøgler. Det er særligt nyttigt for bygninger eller komplekser, hvor nøglekontrol er kritisk for sikkerheden.

 

Effektiv indbrudssikring

Mul-T-Locks produkter er af helt særlig karakter og kendetegnes blandt andet ved deres forskellige patenterede tosidede nøgler. Deres cylindere er udstyret med minimum 10 stifter, der er konstrueret og bygget op på en hel særlig måde, hvilket udgør en høj modstandsdygtighed mod piratkopiering og opdirkning. Med andre ord er nøgler fra Mul-T-Lock umulige at kopiere og låsesystemerne er stort set umulig at dirke op.

 

Mul-T-Lock MT5

Mul-T-Locks MT5 serie repræsenterer det ypperste indenfor låsesikkerhed, hvor innovation og årtiers ekspertise mødes. Denne topmoderne sikkerhedscylinder er udstyret med banebrydende funktioner såsom Alpha Spring-teknologi i nøglespidsen og en eksklusiv, magnetisk nøglekopieringsbeskyttelse. Med MT5 og MT5+ får du en låseløsning af højeste kvalitet, som sikrer dig den bedste beskyttelse mod ubudne gæster og piratkopier. 

 

Skal vi installere Mul-T-Lock - et af verdens sikreste låsesystemer ved dig?

Din Låsesmed har 3 afdelinger fordelt over Jylland, nærmere bestemt i Århus, Odder, og Silkeborg. Herfra hjælper vi kunder over hele Jylland og Fyn. Har du spørgsmål til Mul-T-Locks mange fordele, eller vil du vide mere om vores ydelser eller priser, er du velkommen til at kontakte Din Låsesmed. Find kontaktinformationer til alle afdelinger her.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse