Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Medeco

Din Låsesmed er Medeco forhandler

Medeco er et garvet brand inden for låsebranchen. Siden 1977 har de produceret og leveret låsesystemer af den højeste kvalitet til virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. Medecos systemer forhandles eksklusivt af specialiserede låsesmede med stor viden og ekspertise inden for brandet. Det har vi hos Din Låsesmed, og vi står derfor til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, når du vælger et Medeco System. Medeco tilbyder både mekanisk og elektronisk sikring, og vi er veluddannede i at finde den helt rette løsning til dine behov.

Med Medeco får du:

• Et højt sikkerhedsniveau
• Skræddersyede løsninger
• Et økonomisk låsesystem
• Robuste cylindere i op til højeste sikkerhedsklasse
• Patenterede nøgler

Fleksible og alsidige løsninger med Medeco

En af de store fordele ved Medeco er, at deres systemer kan tilpasses lige netop dine behov, uanset om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller noget helt tredje. En af deres populære systemer, som ofte vælges af erhvervskunder, er det elektroniske system Medeco BiLevelTM. Dette låsesystem tillader dig at låse alle døre i bygningen samtidigt gennem ét låsesystem og giver dig samtidigt mulighed for at få forskellige løsninger til forskellige døre.

Medeco BiLevelTM muliggør nemlig en kombination af forskellige sikkerhedsklasser i samme system. Yderdørene kan således sikres med det sikreste låsesystem, mens mindre vigtige rum, såsom rengøringsrum, kopirum, kantine og lignende kan sikres med standardlåsesystemer. Du kan således spare mange penge, da du med dette system ikke er underlagt at skulle betale for høj sikkerhed på sekundære døre.

Skal vi montere Medeco systemer hos dig?

Medeco er velegnet til dig, der ønsker et højt sikkerhedsniveau, et brugervenligt låsesystem og en økonomisk løsning. Uanset om du er privat boligejer, erhvervsdrivende eller ejer af en stor virksomhed har Medeco en løsning, der passer til dine behov.
Skal vi montere et Medeco system hos dig, eller vil du gerne vide mere om systemernes mange fordele, er du velkommen til at kontakte Din Låsesmed. Vi har afdelinger i både Århus, Odder og Silkeborg, og dækker derfor hele Jylland samt Fyn – det er ikke geografien, der sætter grænserne. Du kan finde kontaktinformationerne til en afdeling nær dig her.

M3 Systemet

Medeco M3 er en videreudvikling af den kendte Medeco mekanisme, der kombinerer fysisk sikkerhed med kontrol over nøglekopiering. M3-systemet indfører en unik funktion med en tredje dimension i form af en roterende pin, der tilbyder øget sikkerhed mod lock-picking, boring og andre former for manipulation. Systemet er ideelt til anvendelse i regeringsbygninger, uddannelsesinstitutioner og andre steder, hvor sikkerhed er af højeste prioritet.

Bi-Level

Bi-Level systemet fra Medeco tilbyder en kosteffektiv sikkerhedsløsning, der er velegnet til mindre sikkerhedsfølsomme applikationer, men stadig ønsker Medeco's patentbeskyttede nøglesikkerhed. Dette system er designet til at være en mere overkommelig mulighed og er perfekt for lejlighedskomplekser, interne kontordøre og lagerfaciliteter, hvor hovedfokus er på at forhindre uautoriseret nøglekopiering.

G8R Padlock

G8R Padlock fra Medeco er et højsikkerhedshængelås designet til at modstå ekstreme vejrforhold og voldelig manipulation. Dette hængelås bruger Medeco's nøglekontrolteknologi til at sikre, at nøgler ikke kan kopieres uden tilladelse. Det er ideelt til udendørs brug i hårde miljøer som forsyningsstationer, porte og industrielle områder, hvor sikkerhed og holdbarhed er nødvendige.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse