Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

EVVA Forhandler

Låsesystemer fra Evva

Hos Din Låsesmed er vi stolt forhandler af brandet Evva. Evva er iblandt Europas ledende producenter af både mekaniske og elektroniske låsesystemer med et højt niveau af både brugervenlighed og sikkerhed. Når du vælger et låsesystem fra Evva, opnår du en effektiv beskyttelse mod indbrud, da alle systemer produceres i solide og robuste materialer. Det betyder, at alle Evvas systemer effektivt sikrer din bolig eller ejendom mod bankenøgler, som er en af indbrudstyvenes yndlingsredskaber.

Innovativt design og sikkerhed i top

Hos Din Låsesmed ved vi, hvor vigtigt det er at have et effektivt og solidt låsesystem, der kan beskytte din bolig, virksomhed, forretning eller lignende mod indbrud. Derfor forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, så du kan låse døren og forlade dit hjem eller din virksomhed med ro i maven. Med låsesystemer fra Evva får du patenterede 6-stifts combi-løsninger, som besidder kraftig borebeskyttelse og dirkesikkerhed af både cylinderhus og tromle.
Skulle du miste, tabe eller få stjålet dine nøgler, behøver du ikke bekymre dig for, om nøglerne ender i de forkertes hænder. Alle nøgler fra Evva er udstyret med pinkode og sikkerhedskort, så det kun er nøglernes korrekte ejermand, der kan få lavet nye nøgler.

Et Evva system der passer til dig

Hos Din Låsesmed forhandler vi et alsidigt sortiment af Evvas produkter. Hvilken type, du skal vælge, kommer an på, hvor højt et sikkerhedsbehov, du har brug for samt om låsesystemet skal placeres på yderdøre eller indvendige døre. Evvas sortiment spænder bredt og dækker alle behov, lige fra privatbrug til store virksomheder, hvor et højt sikkerhedsniveau er nødvendigt. Er du i tvivl om, hvilket Evva system, du skal vælge, deler vores dygtige medarbejdere hos Din Låsesmed med glæde ud af deres erfaring og viden om Evva.

Kontakt Din Låsesmed

Din Låsesmed har fire afdelinger fordelt over hele Jylland, og vi dækker derfor både Jylland og Fyn ved større opgaver. Du finder vores afdelinger i Århus, Odder, og Silkeborg, og du kan finde kontaktinformationerne til den afdeling, der er beliggende nærmest dig her.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse