Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

SimonsVoss

Digitale låsesystemer fra SimonsVoss

Hos Din Låsesmed forhandler vi et bredt sortiment af SimonVoss produkter. Brandet er et af de førende inden for det hurtigt voksende teknologiske marked for digitale låsesystemer og adgangskontrolsystemer. Hos Din Låsesmed bestræber vi os på altid at være opdaterede med den nyeste teknologi og viden inden for vores branche, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde vores kunder professionel rådgivning inden for SimonsVoss produkter samt montering af deres innovative systemer.

Velkommen til en nøglefri verden

Når du vælger et låsesystem fra SimonsVoss byder du samtidig velkommen til en verden helt fri for nøgler. Elektroniske systemer er både sikrere, nemmere og mere økonomiske end de mekaniske systemer, og virksomheden tilbyder derfor elektroniske systemer af højeste kvalitet og til de bedste priser. SimonsVoss egner sig både til mindre virksomheder samt til helt store virksomheder og brancher, hvor et højt sikkerhedsniveau er essentielt. Udover at score topkarakter på sikkerhedsskalaen, er deres låsesystemer desuden udformet i smukt og simpelt design, så de nemt kan integreres i både klassiske og moderne bygninger.

SimonsVoss produkter:

• MobileKey: Løsninger til SMV’er <20 døre
• System 3060: Løsninger til store virksomheder
• SmartIntego: Løsninger til komplekse bygningsmanagementsystemer
• Brancheløsninger: Løsninger til finansielle virksomheder, offentlige myndigheder, industri og meget mere

Brandets produkter emmer af innovative løsninger, der egner sig godt til alt fra mindre virksomheder til store offentlige myndigheder og alt derimellem. Deres MobileKey produkt er den ideelle løsning til mellemstore virksomheder med max 20 døre og 100 brugere, mens deres System 3060 løsning retter sig mod store virksomheder. Denne løsning integrerer alle jeres forskellige sikkerhedsbehov i én digital totalløsning. SmarIntego retter sig mod de mere komplekse virksomheder, der har brug for at administrere og kontrollere, hvem der må opholde sig hvor og hvornår. Sidst men ikke mindst tilbyder SimonsVoss intelligente brancheløsninger, der kan skræddersyes og integreres fuldt ud efter jeres individuelle behov.

Vil du vide mere?

Din Låsesmed har stor ekspertise og viden inden for de innovative låsesystemer fra SimonsVoss, og vi stiller med glæde vores kompetencer til rådighed for dig. Du er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dine behov.
Din Låsesmed dækker hele Jylland, da vi har 3 afdelinger beliggende i henholdsvis Århus, Odder og Silkeborg. Vi kører dog også gerne over broen til Fyn, hvis det kan betale sig for os. Du kan finde kontaktinformationerne til den afdeling, der er beliggende nærmest dig her.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse