Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

GEGE

GEGE Låsesystem

Din Låsesmed forhandler sikre og slidstærke mekaniske låsesystemer fra GEGE, der er velegnede til både private og erhverv. GEGE er en del af Dormakaba koncernen, der er en af de førende virksomheder på det globale marked inden for sikkerhedsløsninger og adgangsløsninger. Med et låsesystem fra GEGE får du en yderst slidstærk løsning, der er stort set umulig at ødelægge. Alle GEGE låsesystemer er udstyret med 7 cylindere, hvilket er din garanti for et meget højt sikkerhedsniveau. GEGE laver nogle af de allermest alsidige mekaniske låse, og de har fået stor anerkendelse i branchen grundet deres nytænkning af den klassiske lås.

GEGE låsesystemer til forskellige behov

GEGE har en alsidig pallette af forskellige låsesystemer, der passer til forskellige behov. Fælles for alle deres løsninger er dog, at man ikke behøver skifte lås, hvis man skulle miste sine nøgler. I de fleste tilfælde kræver en bortebleven nøgle en udskiftning af hele låsesystemet, men med GEGE slipper man for denne regning og ulejlighed. Ved at anvende den nye nøgle på alle døre med det pågældende GEGE låsesystem, omkodes låsene automatisk til den nye nøgle. På den måde slipper du for at bekymre dig om tårnhøje regninger og ærgrelsen over mistede nøgler.

Perfekt til at øge sikkerheden uden komplicerede løsninger

Alle GEGEs produkter er yderst sikre, brugervenlige og prisvenlige. En løsning fra GEGE er derfor den ideelle løsning for dig, der ønsker at øge sikkerheden i din hjem eller virksomhed, men uden at skulle investere i dyre og avancerede elektroniske låsesystemer. En låseløsning fra GEGE sikrer dit hjem effektivt mod indbrud og ubudne gæster, så du kan sove trygt om natten samt forlade dit hjem med ro i maven – selv hvis du skal være væk i en længere periode.

Har du spørgsmål til GEGE?

Vil du vide mere om GEGEs låsesystemer eller vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er velkommen til at kontakte Din Låsesmed, hvor vi står parat med kompetent rådgivning og bud på gode løsninger. Find kontaktinformationer på en afdeling nær dig her. Med afdelinger i Århus, Odder, og Silkeborg dækker vi hele Jylland og Fyn.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse