Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 30 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Låsesystemer

Find det mest optimale låsesystem hos Din Låsesmed

Et låsesystem er et system, hvor forskellige nøgler passer til samme lås, men hvor man i nogle tilfælde også kan bestemme hvilke nøgler, der skal have adgang til bestemt låse. Hos Din Låsesmed tilbyder vi forskellige låsesystemer som eksempelvis hovednøglesystem, centrallåsesystem, generalhovednøglesystem og kombinerede systemer.

Der findes flere fordele ved et låsesystem, men en fordel, som mange er enige om, er, at du kun behøver en nøgle til at åbne flere døre. Du kan desuden selv bestemme og kontrollere, hvem der skal kunne åbne hvilke døre. Derudover er nøglerne kopisikre, og der er en længere levetid på cylindrene. Der findes også låsesystemer, der kan åbnes med mobiltelefonen som fx iLOQ låsesystemet.

Forskellige behov, forskellige låsesystemer

Der findes flere forskellige låsesystemer, der passer til forskellige formål afhængigt af, om du skal have aflåst et garderobeskab eller din virksomhed. Du kan kort læse omkring de forskellige låsesystemer, som vi tilbyder, her:

  • Hovednøglesystemet er især optimalt til sikring af garderobeskabe, inventar, garageanlæg og lignende. Systemet er opbygget sådan, at der er et antal låse, hvor der hører en nøgle til hver lås. Derudover er der én nøgle, som kan åbne alle låsene. Man kan godt koble flere af låsene sammen, så man blot med en nøgle kan låse af.
  • Centrallåsesystemet er specielt en god løsning til beboelsesejendomme. Systemet består af en række forskellige låse, hvor én eller flere kan bruges som fælleslås. Det kan for eksempel være til kælderdøren eller gadedøren, hvor flere i ejendommen skal have adgang.

  • Generalhovednøglesystemet anvendes ofte af virksomheder eller filialer. Nøglesystemet har monteret en ”GH-nøgle”, der kan åbne et bestemt antal gruppe- eller distriktshovednøgler og enkeltnøgler. Altså er systemet effektivt til virksomheder, hvor de ansatte har forskellige nøgler med adgang til forskellige bygninger.

  • Kombineret låsesystem forstås ved, at man grupperer nøglerne. Det er specielt virksomheder og institutioner, der anvender denne løsning. Formålet med dette system er, at hver person har en nøgle, der giver adgang til de lokaler, som personen skal have adgang til. Hvis det ønskes, kan låsesystemet, nøgler og cylindre markeres med tal eller bogstaver.

Vi har låsesystemer fra bl.a. disse brands

 

 

 

Anmeldelser - Låsesystemer

Gode råd og vejledning

Man skal absolut ikke underkende værdien og vigtigheden af god rådgivning og vejledning. Hos os kan du være sikker på, at vi råder dig til det, der er bedst for dig i din situation. Hvis du er bosat i Østjylland og skal have et nyt låsesystem, kommer vi gerne ud og rådgiver dig.

Vi står også klar til at rådgive dig til, hvilket system du bør vælge i vores låsesmedsbutikker i Aarhus, OdderSilkeborg. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 20 66 00 eller pr. mail til info@din-laasesmed.dk for et uforpligtende tilbud.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse